Rest my Soul

Nu har jag varit ledig två hela dagar. Jag säger wow! Och en dag har jag ändå kvar att få vara ledig, ännu ett wow! Två nätter i rad nu har jag sovit tio timmar per natt. Det har nog inte hänt en enda gång sedan sommaren började tror jag, och jag minns heller inte när det skulle kunna ha hänt under våren. Jag gör just nu mitt allra bästa för att få så mycket vila som möjligt, för aldrig tidigare har jag behövt så mycket vila som nu, som efter den vår som varit, och ändå är vila något av det sista jag fått under sommaren. Jag tror mig kunna räkna mina helt lediga dagar fram till nu på en hand, och jag känner att jag ligger på bristningsgränsen för vad jag klarar av. Vilan jag får denna helg är alltså väldigt välkommen!
Jag har passat på att ta långa sovmorgnar, promenader, strosa runt hemma i underkläder och en stor skjorta, läsa, titta på film och äta gott. Hittills har jag sett A Knights Tale, Stekta Gröna Tomater, The Whole Nine Yards och Into the Wild, och jag satsar på att hinna med fler. Into the Wild var filmen jag såg idag (samtidigt som jag drack en supergod milkshake jag gjort mig på färska hallon direkt från busken på gården, mmm jag är bra på milkshake) och den var lika bra som vanligt. Jag tycker Verkligen om den filmen och rekommenderar den starkt för alla intresserade! Stekta Gröna Tomater såg jag häromkvällen, också en film jag är sådär väldigt förtjust i!


En Stor milkshake och Into the Wild, så blir Moa nöjd.



För bara en liten stund sedan satt jag och kikade igenom bilderna från min student, och blev alldeles lyrisk. Den där lyckliga känslan jag hade den dagen fanns i mig igen när jag såg alla bilder, gåshuden satte sig på armarna, sprittet i magen och tårarna hotade att fylla ögonen igen. Vilken fantastiskt underbar dag det var! Hittade i vilket fall en del roliga eller bara på annat sätt härliga bilder!




Jag fällde visst någon tår ;)




Som jag alltid påpekar, jag är minst i min familj!




Haha, det är väl aldrig fel tidpunkt för en glass eller?

Nu ska jag fortsätta vila, på ett eller annat sätt! Pusshej! :*

When Nothing Comes Dancing




"Flies with a broken wing, she's ever so graceful, so like an angel,
but I see, tears flow quietly.

The struggle she's seen this spring, when nothing comes dancing,
paying a handsome fee, and still she smiles at me.

And I can't take it, no I can't help but wonder...

Why do we sacrifice the beautiful ones?
How do you break a heart of gold?
Why do we sacrifice our beautiful souls?
Heroes of tales unsung, untold.

Sweet as an angel sings, she gives though she has none left but the
last one, free, unhesitatingly.

And I am humbled, I'm a broken mirror, and I can't help but wonder...

Why do we sacrifice the beautiful ones?
How do you break a heart of gold?
Why do we sacrifice our beautiful souls?
Heroes of tales unsung, untold.

Why do we sacrifice the beautiful ones?
Why when they walk with love alone?
Why do we sacrifice our beautiful souls?
Just trying to find their way home."

Jag har alltid trott mig vara en person som klarar av att stå på sina egna ben, och plötsligt dyker frågan upp, har jag rätt? För inte känns de värst stabila. Sköra och rangliga på samma gång, färdiga att ge efter för minsta lilla tryck. När förlorade de i så fall sin styrka och spänst, eller när ändrades vinkeln ur vilken jag ser dem? Och varför? Över en, relativt sett, småsak? Gör ett strängt "ta tag i dig själv och upphör att vara som du är" någon skillnad alls?

Ta tag i dig själv och upphör att var som du är, Moa.


Will I still be the last one to lie down?

Simply the way it is

Jahopp, dags för en uppdatering igen eller? Så mycket att säga finns väl egentligen inte, förutom att jag lekt duktig igen och jobbat. Heeeeela dagarna. Två dagar i rad. Tio timmars jobb per dag, 10-14 inne på Lärcentrum i Karlskoga och 15-21 i Degerfors. Surt är det också att solen passat på att titta fram just dessa dagar, när jag verkligen inte haft någon tid att njuta av den, men enligt prognoserna tänker välja att försvinna igen imorgon lagom till att jag får lite ledigt. Jag som vill sola. Jag får väl hålla mig inomhus istället, ägna min tid åt böcker och filmer, för Putte ser det inte heller ut att bli för mig. Jag anser det helt enkelt inte värt de pengarna, med tanke på att det inte är så många band som jag egentligen lyssar på. Dessutom har jag skulder på 7000 kronor till mamma och pappa, bland annat för motorcykeln, och kommer behöva köpa skyddsutrustning för flera tusen. Sen kommer det ju bli körlektioner i framtiden också, osv, osv. Körkort kostar helt enkelt, men oj så värt det det kommer vara!

Nu orkar jag inte skriva mer ikväll, så annat får jag helt enkelt ta en annan dag =) Imorgon blir det jobb 07.00-13.00, bra pass! Natti!

SWOSH!

Jag har just kommit hem efter att ha varit ute och åkt på min Suzuki, min älskade Suzuki som ger mig glädjerus! Även om vi fortfarande höll oss till industriområdet så lämnade vi åtminstone den här gången den stora parkeringen (?) och jag körde runt lite på gatan därikring, och körde på både tredje och fjärde växeln (kan ju poängtera att det bara var andra gången jag var ute och körde). Det är bra mycket roligare att köra i 50 på motorcykel än att göra det i bil, det vill jag lova! Med brummandet i öronen och suset i ansiktet känns det bra härligt. Dock känns det lite lustigt att vara tillbaka på stadiet då allting sker lite tafatt, kopplingen känns svår och man får motorstopp efter motorstopp. Problemet med kopplingen skyller jag ändå till stor del på själva motorcykeln, för den krånglar faktiskt på riktigt (det säger även pappa), och därav går ju faktiskt också motorstoppen att skylla ifrån lite, eftersom de kommer sig just av den hoppande kopplingen. Vi ska nog prova att köpa en ny vajer och se om det blir bättre. Jag fick också prova att köra med pappa bakpå, vilket gick enklare än jag vågat hoppas på. Visst kändes lite skillnad, men jag klarade ändå av att göra relativt snäva u-svängar, så jag är nöjd. Dock är ju pappa en rätt snäll passagerare att ha med sig, eftersom han är van att åka och vet hur han ska luta sig, vilket jag inte sedan kan räkna med att alla jag skjutsar på vet.
Det är mysigt att ha något pappa och jag gör ihop, en Moa-Pappagrej, det känns bra.

Nu ska jag sätta mig och leta lite skinnställ samtidigt som jag strökollar på TV ihop med varierande familjemedlemmar. Puss!


<3

Greyish

Idag känner jag mig som vädret utanför - grådaskig. Jag hade samma känsla igår, känslan av att vara en alldeles för grå person. Den är inget rolig, och jag hoppas jag kan bli av med den snart. Den är väldigt påträngande och gör mig väldigt nedstämd.

Idag är jag ledig, och med tanke på vädret har det inneburit en hel dag inne. I sängen, med en bok. Mmm, vad jag älskar att läsa. Vad som händer senare under dagen återstår att se, hade tänkt ta mig iväg på lite spinning, det skulle sitta fint!
Jobbet återvänder imorgon, bubbelt upp, jag jobbar först i Karlskoga och försvinner därifrån sedan vidare direkt till jobbet i Degerfors. Tre dagar framöver består av jobb, sedan är jag faktiskt treledig, underbart! Idag fick jag även två små lönebesked hemskickade i brevlådan, trevligt, en från Karlskoga kommun och en från Degerfors kommun! Tyvärr kommer stora delar av de pengarna gå åt till att betala tillbaka höga skulder till mamma och pappa...
Något annat som har med pengar att göra är att jag igår hittade massa pengar i några olika kuvert uppe på mitt rum som jag glömt att jag hade! Det var pengar sedan studenten, och de kändes inte helt fel att hitta! Jag har aldrig förr lyckats hitta bortglömda pengar (även om jag alltid hoppats att jag skulle få göra det) just av den simpla anledningen att jag aldrig glömmer bort pengar jag har, jag lägger aldrig pengar på ett ställe där jag kan glömma bort att jag har dem. Dessa små lappar la jag i vilket fall tillbaka där jag hittade dem och hoppas lite på att snart få göra samma förvånande upptäckt en gång till ;)

Nu ska jag återgå till min läsning - sängen har jag aldrig ens lämnat! Ciao!


Will it ever come to an end?

Keep it to yourself

Jag säger usch, jag säger fy och jag säger blä på den här arbetsdagen, den har varit rätt så vidrig ur flera synpunkter! En riktig skitdag, ärligt talat. Jag har torkat så mycket bajs att jag tillslut velat gråta och ryggen har värkt av att vara böjd i konstiga ställningar och vinklar för att torka, vilket den varit typ, halva dagen. Jag var helt slut när jag tillslut fick gå hem, efter att ha jobbat intensivt i åtta timmar med i princip ingen vila. Kan bara hoppas att det blir lugnare imorgon.

Igår efter jobbet som avslutades 21.00 var jag hos goa Emma för att fira att hon har fyllt år, vilket var väldigt trevligt och mysigt, och guess what, jag ska dit ikväll igen! Vi är tydligen i min ovetskap ditbjudna som familj, trevligt!

Jag ligger just nu på mage på min säng och har guppat en lång stund av skratt bara för att min knäppskrutt Ellinor är så himla roligt knäpp! Jag vet egentligen inte om jag borde skratta eller gråta över den inverkan hon ibland har på mig, hur hon får mig att bli helt omänskligt pinsamt konstig. Fast nog känns det bättre att skratta åt det än gråta, för hon och jag har ju kul iaf, även om andra inte förstår sig på oss ;)

Nu ska jag nog lägga mig och läsa (eller kanske sova?) en stund innan det är dags att lämna hemmet och fara mot Lindbäcks! Pusshej!


Vi är väl fullt normala...

... eller?

Ego at Night

Ikväll känner jag mig enkel men snygg, och har som alltid då den där känslan av hur onödigt det är att man känner sig snygg en helt vanlig kväll när man bara ska gå och lägga sig. Är det inte konstigt? Vore ju bättre om man var snygg någon kväll när det spelar roll istället...


Välkomna till mitt 70-talsbadrum!







Idag har varit en väldigt blandad dag. Jag har varit lycklig över och njutit av att jag var ledig, och känner lite smått ångest över att behöva jobba hela helgen. Dagen har varit bra, för att sedan bli väldigt dålig. Sen blev den tillslut behaglig och bra igen, och jag är rätt trött på den typen av svängar, bortbort, jag VILL inte mer sånt.

Nu ska jag i vilket fall lägga mig och läsa en stund innan jag bestämmer mig för att sova, mysigt, det är ett av de där riktigt bra sätten att tillbringa sommarnätter på, och eftersom jag har sovmorgon imorgon och inte börjar jobbet förrän 15.00 passar jag på!

Nattinatti där ute! =)

Humhumhum, Shalalaa!

Nu är klockan strax efter två och jag har haft täcket som kläder hela dagen (förutom då jag satt ute och åt och självklart hade nattskjortan) trots att jag varit vaken sedan strax efter nio för att gratta lillebror som fyller 17 idag - vilket jag för övrigt inte vet om jag tror på, när skulle han ha blivit så stor? Jag har i vilket fall legat i sängen hela dagen, och varvat dator med bok medan musiken spelat för mig, mmm! Tänk, en helt ledig dag!
Vid lunch gjorde jag ett besök till hallonbuskarna och insåg att de är fulla av söta hallon, muuuuums, nu kan jag göra milkshake på färska bär! Det är en sån där lyxvara jag bara är helt grym på! Perfa.
Nu hade jag tänkt ta mig själv i kragen och pallra mig upp ur sängen och ta mig en lång, rask promenad, kan nog behövas. När jag kommer hem nypromenerad och go antar jag att vi kommer ha gäster här, Örjan, Madde och lilla Milo, mysigt =)

Igår var förövrigt min familj bjuden över till Lundgrens tillsammans med Ellinor och Sören på grillkväll, åååh, va mysigt det var! Dessförinnan var jag dock inne i Karlskoga för att dels köpa present till David, men även köpa smink, haha, och jag stod så länge och tittade på sminket medan jag funderade över vad jag ville ha att jag tillslut hörde en expidit säga till en annan "Går du ett varv..." "Där?" "Ja", och snart dyker en expidit upp för att "plocka rätt på smiknet" ;) Haha, nog för att det var lite såpinsamt, men jag kunde inte låta bli att flina lite för mig själv! Jag tror jag är den sista personen som skulle få för sig att snatta!

Jaja, musik i öronen och ut nu Moa! Trevlig eftermiddag alla!


Van Morrison – Brown Eyed Girl
"Do you remember when we used to sing,
Sha la la la la la la la la la la te da"

The Natural Me

Jag hade tänkt köra mitt efterlängtade (av mig) inlägg om uteduschar idag, men nu orkar jag inte längre, och har inte humöret till det, så det får bli en annan dag istället! Det har känts idag som att saker och ting börjar komma tillbaka till mig, och jag tycker Inte om det, inte det minsta. Det skrämmer mig bara.
Jag har i vilket fall idag varit ett fantastiskt bra exempel på en duktig flicka i arbetsvärlden, jag har jobbat precis hela dagen. Jag började klockan tio inne i Karlskoga och slutade där klockan två, åkte hem, bytte om, började jobbet här i Degerfors klockan tre, jobbade fram till nio. Jag är lite trött nu, och väldigt glad att jag efter morgondagens arbetspass har en dag ledig.

Jag har upptäckt att mitt hår börjar bli riktigt blont nu, gillaknapp på det! I vissa ljus ser somliga hårslingor nästan vita ut =)

Maha, här sker inget på konstgjord väg inte, allt är a la naturelle! Solblekt <3

Heaven on earht



Det här torpet i Ockelbo är mitt sommarparadis, min oas, och har också kommit att bli en tradition som är nödvändig för att en sommar ska bli en sommar, och även sommarens höjdpunkt - att få göra ett besök i torpet. Där mår jag gott! Årets besök var lika härligt som alltid, jag önskar att jag hade fått stanna hur länge som helst, och när söndagen kom och det blev dags för avfärd kände jag ångesten komma krypande.

När vi är i Ockelbo ingår vissa saker, de är självklara. Det är supergod frukost varje morgon, det är strandbesök vid Masungsdammen, det är godaste grillningen varje kväll, det är spelkvällar varje kväll, med årligen återkommande spel som Kille och Race, och varje år några nya, ointroducerade spel. Det är träff med släktingar vi bara träffar vid dessa tillfällen, det är någon tur till Gävle eller Sandviken, och det är avslappning, skratt och gemenskap! Nu, Inte Att Glömma, uteduschar i den hemmagjorda duschen! Det är underbart <3


Mumsi, Social hunger here I come!


Morgonmys innan uppstigning (för min del), Thea ville genomsöka min väska! Vi hittade läppglans som vi provade ;)


Thea in action on the beach! Ungen är fylld av liv <3


Grillning!


Min fullt normale bror ;)


Efter en förmiddag på stranden!


Efter besöket på DollarStore i Sandviken, fyll burken (dryga litern) med plockgodis och den kostar 30 kr oavsett hur proppfylld eller tung den är, jodå, det passar mig!


Världens mest underbara dusch, hemmagjord och placerad precis vid skogsbrynet!


End of story. Jag längtar redan som en tok efter nästa års besök.

Nu ska jag ut och och promenera bort lite av det man inte vill ha ihop med Min Goa Ellinor! <3 Sen blir det tacokväll hos oss, mys, bra! Hejs!

Tu me manques.

Throw it to the pigs

Nu ska jag redogöra för vad jag upplever som det allra värsta med mitt jobb, och då vill jag först tillägga att det bland annat dagligen ingår att torka avföring av båda sorter både från människor, kläder och sängkläder, och även att ibland ta hand om spyor. Det absolut värsta jag har att göra på mitt jobb, som jag mår allra sämst av att göra, är att göra mig av med matrester. Det finns en enkel förklaring: vi slänger så vansinnigt mycket mat. Blir det rester över efter lunch eller middag är de resterna inget att spara på, så allt går rakt ner i soporna. Inte ens till någon stackars hungrig gris går de, utan vi bara slänger. Det kan ibland vara hur mycket mat som helst, och det tar verkligen emot i mig att slänga den maten, mat som skulle kunna mätta hur många magar som helst. Men vad har jag att välja på? Usch, det är vidrigt, och jag mår riktigt dåligt över det. På något vis borde det väl gå att hitta en bättre lösning på detta, eller? Hemma tar man ju åtminstone tillvara på alla rester, men inte där, vilket ju kan vara förståeligt, det är inte lika lätt där nere... Men fy, speciellt efter Gambia har jag verkligen svårt för det där. Så, nu vet ni det, jag avskyr att behöva slänga mat!

Även idag har jag jobbat kväll, och kom efter passet hem lagom till grillning med moster Babsan och hennes David som var på beök hos oss. Imorgon jobbar jag tidiga passet men slutar redan vid halv två, härligt! Då är det bums hem som gäller, och in i duschen för att så snabbt som möjligt bli redo att lämna Degerfors ihop med familjen och fara till Ockelbo, underbart! Jag får ännu en helg ihop med Mia, Patric och Thea, gissa om jag är nöjd! Jag ser fram emot massa grillning, bad, sena kvällar med sällskapsspel och sist men absoluuuuut inte minst, UTEDUSCH! Ååh, detta underbara ting, jag lovar att jag någon gång ska göra ett inlägg här helt och hållet tillägnat just uteduschar, för så mycket älskar jag det, att få duscha utomhus!


Ockelbo och torpet i mitt hjärta <3
Bild tagen precis intill min älskade utedusch!

Ha en bra långhelg nu alla människor, för nu hörs vi inte förrän jag kommer tillbaka på söndag! Puss och hej! :*

Those were the days of Roses

"Where's the button to rewind,
Where's the button to pause?
Where's the button to make it stay,
in our own special way?

You entered my life and you entered for real,
I could hardly believe all the things you made me feel.
Like a fool I fell like never before,
and all I could do was to yearn for more.

Our time was a time that would make us glow,
and our love was a love that no one could know.
We would laugh in the sunlight, make love in the moonlight,
and all we had in sight was our feelings so bright.

Where's the button to rewind,
where's the button to pause?
Where's the button to make it stay,
in our own special way?

Now I just wonder, how long can a heart ache,
and how big a loss can a ruined soul take?
How many tears can a haggard eye share,
and how could we ever end a romance so rare?

So tell me, where's the end of my despair?"



"Those were the days of roses"




</3

"Det där gick visst lite fort du"

Idag har varit en sådan dag, åtminstone förmiddagen, då man hade behövt befinna sig konstant nära vatten för att hålla sig någorlunda normal och inte helt förgås av värme och förlora precis all hjärnkapacitet i skallen. Jag befann mig inte vid vatten, så jag har nog inte riktigt fungerat som jag ska... Dagen började dock väldigt bra - promenad, dusch, in till Karlskoga och bruncha med tjejerna! Det var så kul att träffa dem igen, och välbehövligt med en uppdate på allt som hänt i deras liv! STÖÖÖÖÖÖRSTA grattis idag ska dessutom gå till vår Maria Phil som kommit in på Balettakademin i Stockholm, du äger tjejen, och är så värd det! <3
Efter brunchen följde lite ärenden på stan innan jag spurtade hemåt för att skynda ner till jobbet. När jag väl kom ner dit kände jag mig totalt sönderkokt och hade inte minsta lilla lust att jobba i den värmen, det är olidligt på det jobbet! Som tur var kom ovädret ganska snart och förbättrade arbetsförhållandena något. Dock måste jag erkänna att då åskan drog igång ordentligt, och regnet fullkomligt slog i backen, dessutom medföljt av hagel, önskade jag att jag hade varit hemma så jag hade kunnat springa ut på gräsmattan i något tunt sommarplagg och bara njuta, förstå hur dränkt man skulle ha blivit på bara någon ynka sekund! Det hade varit underbart, men man kan väl inte få allt här i världen antar jag! Jag får nöja mig med pengarna jag får för jobbet istället och hoppas på att tillfället kommer igen.

Idag var jag förövrigt under några minuter helt stensäker på att jag skulle få en fortkörningsböter, snacka om rädd och uppgiven jag kände mig! Det var påväg hem från Karlskoga, då jag allstå som vanligt hade lite bråttom. Efter Karlskogas sista rondell, då jag kom ut på vägen mot Degerfors, gasade jag på lite extra i förhoppningen att hinna hem i tid till jobbet, och upptäckte lite försent polisbilen som stod parkerad på en busshållsplats. Min fartmätare visade just då lite högre hastighet än lagligt (dock inte överdrivet förmycket, det vill jag tillägga!), och efter den självklara inbromsningen då jag upptäckt bilen pustade jag lättat ut vid upptäckten att bilen faktiskt var tom. Jag kan säga att jag andades in den pusten igen. Så snart jag åkt förbi bilen såg jag i backspegeln hur två polismän kom fram ur buskaget och gick in i bilen. Resten av hemfärden satt jag bara och väntade på att de skulle dyka upp bakom mig för att vinka in mig och säga "Det där gick visst lite fort du". Jag hade en förvåndande tur, de dök aldrig upp. Men nog höll jag hastigheten väldigt duktigt efter det!

Sommarstros i röd bikini

Något jag bara ÄLSKAR att göra är att få strosa. Bara det, strosa, sommarstrosa i röd bikini hemma på gården! Vad mer fridfullt kan man göra en härlig sommardag? Tyvärr kan jag inte strosa hela dagarna då jag jobbar så omänskligt mycket (nästan), men jag tar all tid jag kan till att strosa. Efter morgonpromenaden är det direkt på med bikinin för att sedan få gå omkring och strosa på gården heeeeela dagen (tills jobbet tar vid då). Ligga på en filt och läsa i solen en stund, sen resa sig för att strosa lite. Sätta sig i badenbaden en stund och läsa lite i solen för att sedan resa sig och strosa lite. Gå in i det svalkande köket och äta lite Ben&Jerry en stund för att sedan fortsätta mitt strosande - ja, jag tror ni hajjar! Hela alltet blir tillsammans ett enda långt strosande som är helt underbart! Se till att få det gjort om ni inte redan har det, och njuuuuut av det!

Idag har jag strosat sedan jobbat, imorgon ska jag jobba men dessförinnan bruncha med mina saknade tjejer, det blir braaaa det! Annars har jag nog inget mer på hjärtat för tillfället, så en strosarpuss till er som njuter av det! :*


Sommarstros KAN se ut såhär, men bara om det är med Elli! Hihi, vi skrattar sönder! <3


"She takes just like a woman, yes she does
She makes love just like a woman, yes she does
And she aches just like a woman
But she breaks just like a little girl."

Hönö och sommarlycka!

Nu kan ni vänta er ett låååångt inlägg, för jag har haft långledigt! Jag är nu hemma igen efter en kortsemester, tillbaka i livlösa Degerfors. Jag älskar mitt Degerfors väldigt mycket på väldigt många sätt, det ska alla veta, men nog finns det saker som saknas här också, och det blir så tydligt efter en helg som denna. Jag har spenderat tre, fast egentligen bara två, dagar på Hönökonferensen ute på Hönö i Göteborgs skärgård! Där har jag mått gott, jojo, mycket gott, jag kan bara önska att jag hade fått mer tid där, tillsammans med de underbara nära och kära.
Jag dissade alltså familjens boende och bodde istället hos kusin Mia och hennes man Patric, och deras dotter Thea, knappt 2½ år gammal. Med dem har jag det alltid så gott, så härligt och mår så bra. Hur skulle man kunna annat med så goa människor? Jag har utnyttjat helgen till att lära Thea att hon är min sockertopp, hon accepterade det utan protester och tyckte om att upprepa det, min lilla godis! Om morgnarna vaknade jag av hennes trippande små fötter då hon kom springande för att få krypa ner och gosa hos mig, låt mig säga att hon var välkommen.
Dagarna spenderades åt att leva på ön, sola, bada och bara vara i sommar. På kvällarna gick vi på möten, som jag också måste säga gör mig så gott. För mig känns det så bra att få sitta där på nattmötena, i det stora, kvävande tältet fullproppat med säkert tusentals ungdomar, som alla har samlats där av samma anledning. Alla dessa ungdomar, så spralliga, busiga, trevliga, vänliga, galna och vilda, så snygga och så fulla av liv, och alla så oerhört normala och vanliga, delar en och samma längtan och tro. För mig är alla de ungdomarna beviset på att jag varken är ensam eller konstig, en vetskap jag saknar i min vardag, och det är till dessa möten och ungdomar jag skulle vilja visa så många människor med alla sina fördomar, så de fick chansen att först se vad de talar om. För mig är i vilket fall dessa kvällar med sin atmosfär, som kommer sig just av människorna, ren själavård, och jag har en god Gud.
Jag kan även nämna att jag ätit för en hel vecka, jag med min sociala hunger, och nu skulle jag nog behöva fasta i ett antal dagar för att må bra och känna mig normal igen, och slippa den där obehagliga känslan av att rulla fram som en stor degboll. Dock är det där med att inte fortsätta äta som en tok inte min starka sida, och jag måste erkänna att jag redan saknar frukosten i frukosttältet.
Det tråkiga med helgen var att jag fick hela mitt närmsta års framtid rubbad, vilket innebär att jag måste ta mig en rejäl tänkare och fundera över hur jag nu vill göra. Dock tror jag att jag redan har en ganska klar bild av hur jag vill ha grunden, det är bara det andra som behöver funderas över... Men jag har fått sagt till mig att jag inte behöver oroa mig, så jag ska försöka låta bli med det och bara fundera =)
Jag är helt klart nöjd med min helg och hoppas på att kunna återvända till Hönö nästa sommar, och förhoppningsvis då delta en större del av veckan!


Mys på filtar utanför tältet under kvällsmötet!


<3


Mia och jag under en trång men som väl var kort biltur =)



När vi kom hem idag efter många timmar i bilen var det olidligt varmt och kvavt i luften, och när urladdningen väl kom med spöregn och åska passade jag på att njuta av det, ut på stora gräsmattan och bara springa runt, runt, runt! Det är väl ändå sommarlycka om något?! Ett måste att göra åtminstone en gång per sommar! Det var helt underbart härligt att bara låta regnet ösa ner över mig och jag skrattade högt för mig själv där jag sprang! Jag antar att man alltid har ett barn kvar någonstans inom sig, och tur är väl det! Jag blev i vilket fall dyblöt, det droppade om mig när jag kom in igen och jag virade ett stort badlakan omkring mig och satte mig sedan för att läsa, fantastiska syssla! Jag har fått för mig att jag ska läsa Harry Potter böckerna igen, köpte dem ju trots allt den där sommaren för tre år sedan, alla sju på engelska och så fint inbundna, då den sista var precis nysläppt, och sedan dess har jag inte läst dem mer än den sjunde. Nu hoppas jag bara att jag fortfarande ska vara lika barnsligt förtrollat förtjust i dem som jag var då!


Suddelisudd och plaskblöt! Jag kände mig som en riktig sommartös där jag sprang i min vita sommarskjorta!

Imorgon är det jobb som gäller igen, klänner mig rätt otaggad, men bara måndag, tisdag, onsdag och torsdag, sedan får jag åka bort igen, till Ockelbo och samma underbara människor!

Somriga jordgubbspussar till alla er söta där ute! :*

Onsdagkväll i Degerfors

Just nu sitter jag ute på framsidan med en filt virad omkring mig i kvällen, med kvällsmacka, brownie och ett stort glas coca cola framför mig (ovanligt för att vara jag faktiskt) och med musik spelandes ur datorn. Jag hade hoppats på att kunna sitta ute i kvällssolen på altanen på baksidan, men då jag tillsist fick tid att sätta mig hade solen redan gått ner bakom uthuset, så jag valde framsidans uteplats istället. Jag har jobbat 13.30-21.00 idag, och sedan jag kom hem från jobbet har jag fixat och donat en massa här hemma, packat, vattnat tusentals blommor och tagit en snabbdusch. Imorgon när jag slutar jobbet ska jag skynda mig hem för att göra mig iordning och åka iväg till Hönö, härligt! Jag hoppas och tror att det blir bra, jag längtar efter min sockertopp Thea och hennes föräldrar, ska bli gott att få träffa dem igen, och att få sova på deras soffa. Själva ledigheten är ju även den något klart värt att jubla över, känns fantastiskt, tre lediga dagar på rad, gratta mig!

När jag känner mig klar här ute i kvällen, då det blir fÖr kyligt, trots filten, planerar jag att krypa ner i min säng och titta på lite film, om jag lyckas hitta något som passar. Först se till att precis allt är iordning för imorn såklart. Så efter detta lär ni inte få höra av mig på ett antal dagar, inte förrän jag kommit hem på söndag. Jag hoppas ni får en bra helg med mycket solsken, både i väder och sinne, det är vad jag siktar mot. Ha det gott kära vänner, och en lätt puss till er speciella!

En underbar Dag

Jag har chipsen, jag har godiset, jag har glassen och jag har definitivt gråten; morgonens 60,5 får nog lov att öka lite inatt. Om jag orkar. Vilket jag tvivlar på.
Dröm de sötaste av drömmar så ses vi på molnen, de rosa där allt är som vi vill <3

Jag ångrar inte en enda sekund av mitt liv som jag valt att ägna åt dig;
de utgör det allra vackraste kapitlet.


"The moment'll last forever,
in my memory safe in my heart,
and through that moment of true love,
we'll never be apart."

Och gråten är min när du gråter

Ikväll är en så sjukt värdelös kväll. Jag är så trött på sådana kvällar, vill inte ha fler av dem, jag har verkligen fått en sådan fruktansvärd överdos av dem den senaste tiden i mitt liv. Mitt liv, som jag förövrigt inte känner mig helt överens med. Varför har det blivit så svårt? Varför har det blivit så komplicerat och så smärtsamt? Varför har jag hamnat där jag nu befinner mig? Är det mitt eget fel? Är det en slump eller finns det en mening bakom det? Är allt detta något jag ska ta för någon annans skull? Varför kan jag inte vara starkare? Varför ska jag ha så ont?
Jag har jobbat precis hela dagen, 07.30 till 20.30 med tre timmars rast mitt på dagen. Nu känner jag bara för att ägna kvällen åt att ligga i min säng, ynklig och sorglig, och gråta hela kvällen, trösta mig med chips, godis och glass. Det är dock tyvärr inget som kommer hända, för jag har inte förutsättningarna. Jag funderar ibland på om man borde byta livsstil, satsa på att bli fet innan 22 års ålder? Då kunde jag vara sorglig och ynklig och tröstäta varje dag. Jag väntar med ett beslut och gråter lite till sålänge.
Att jag från och med imorgon blir helt ensam hemma fram till torsdag är inget som gör kvällen bättre. Fy, usch och blä för kvällar som ikväll. Jag får lov att fortsätta den ändå, tills den tar slut. Godnatt där ute.

För mig var allting äkta.

Obs!

Ändrade planer, skippar duschen och tar ett kvällsdopp istället! Näset med Emelie, Matilda, Richard och Sandra :)

Workaholic too?

Nu är det läääänge sen jag uppdaterade här känns det som. Jag antar att jag inte haft sådär överdrivet mycket att uppdatera om, eftersom mina dagar bestått av jobb. Det kan också vara så att jag inte haft tiden att uppdatera då det väl hänt något. Jag jobbade i alla fall torsdag och kom sedan hem till fika där farmor var inbjuden, goa lilla farmor. Sen fick jag Äntligen åka iväg och träna, OM jag hade saknat det, träligt när jag bara jobbar så jag missar alla pass. Körde i vilket fall core och spinning, sjukt härligt, jag Älskar spinning, något jag aldrig trodde jag skulle göra. Det är helt enkelt otroligt skönt, avkopplande och samtidigt såklart uttröttande och bra träning. Kan nästan sitta och somna medan jag låter benen mala på tills svetten rinner och jag nästan mår illa, underbart!
Fredag innebar jobb i Karlskoga vilket kändes bra, fick dessutom sluta tidigt vilket innebar att jag hann följa efter mina vänner Emelie, Matilda och Ellinor, och såklart Ingela, till Gottbol för några timmar av sol och bad, det var PRECIS vad jag behövde! Kvällen spenderades sedan med dem och lite påfyllning och jag hade det riktigt trevligt, många goa skratt!
Idag har hela dagen gått åt till jobb, även om jag hade några timmar hemma på förmiddagen. De går ändå inte att användas till något utan de bara inväntar att jobbet ska ta fart, lite tråkigt. Passade i alla fall på att ligga ute och sova i solen och även ta en rask och varm promenad. Sedan belv det jobb i tryckande värme, bättre har jag väl upplevt kanske...

Just nu sitter jag ensam hemma och inser att det bara är för mig att vänja mig, eftersom jag kommer ha det så ett antal dagar framöver. Dock har jag tyvärr insett att jag inte är säker på att jag tycker så mycket om att vara ensam hemma, inte när det är på riktigt. Jag blir så påtagligt ensam. Inga grannar kommer finnas hemma heller, usch, kunde jag skulle jag göra som förra året och ta bilen och fly, men nu har jag jobbet som håller mig kvar. Jaja, vi får väl se hur det går, vem vet, jag kanske visst kommer trivas?

Imorgon är det jobb som gäller igen, kör en delad tur så den söndagen går ju inte att göra ett dugg med tyvärr. 07.30-13.00 och 16.00-20.30; än en gång, får försöka fokusera på pengarna!
Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan se vad som händer här i ensamheten! En ensam kram till den som vill ha, jag kan nog behöva en själv!

RSS 2.0