...go!

NU är allting äntligen packat och klart, tror jag, och jag är redo! Hann dessutom klart med mitt Allra Sista arbtete igår, befrielse! Bara en bokrecension på spanska kvar, men den får vänta till efter Malta! Ska nu bli skönt att få byta ut detta lilla helvete mot ett förhoppningsvis paradis! Eftersom vi inte åker med charter kommer allting vara sporadiskt, Emma och jag får klara oss och ta oss fram bäst vi själva kan, härligt, det är så man växer!

Här får ni en söt liten låt innan jag ger mig iväg!
Joshua Radin – Star Mile
"The regular news, overplaying the blues"

Puss och hejdå!

Ready, steady...

Hejhopp!

Jag har alldeles just precis nyss tittat färdigt på filmen "Le fabuleux destin d'Amelie Poulain" med familjen (mamma sov dock som alltid), och den är ju bara för urgulligt söt, så fruktansvärt charmig! Jag gillar skarpt!
Dagen i övrigt har passerat förbi snabbt, jag har packat och gjort i ordning i princip allt inför imorgon, dock har jag inte pluggat riktigt så effektivt som jag borde, så det får jag se till att göra nu inatt innan jag kryper till sängs. Imorgon blir det sedan upp tidigt för att bli upplockad av Emma, innan vi äntligen ger oss iväg! Kan inte beskriva hur skönt det ska bli att få komma bort ifrån allt kallt, kallt värdelöst här hemma, få slippa allt i nästan en vecka, underbart! Jag tror och hoppas att det ska göra mig gott, det blir bara Emma och jag och sol och äventyr på Malta i massa dagar! Härligt!


Puss goding! :*

Dagens upptäckt var förresten flera par byxor som legat gömda i garderoben eftersom jag inte kunnat använda dem på hur många år som helst, men som idag slank på alldeles utmärkt på benen, en helt okej upptäckt! Det första jag gjorde var att klippa sönder ett par av dem, tycks det dumt? Nehej då, icke! Eftersom jag inte längre trivs med modellen och eftersom de kostade halva skjortan är det ju onödigt om de går helt till spillo, eller hur? Mycket bättre att de används som shorts :)

Nu måste jag vidare i min planering om jag ska hinna sova nåt innan morgonen gryr! Nattinatt på er, ses tidigt imornbitti!

En Bra dag efterlyses

Idag har jag undrat varför inte En Enda liten dag kan få bli helt och hållet bra? Varför måsta alla dagar bli förstörda? Jag är trött på det, jag vill ha en rakt igenom Bra dag. Idag började bra, men lyckades bli förstörd senare. Jag har undrat hur man egentligen kan bete sig på vissa sätt, och jag har, som vanligt, varit överfull av bubblande känslor av olika slag. Men jag har sagt till mig själv att det är okej, just idag. Idag är det okej att gråta, idag är det okej att undra "hur fan?". Idag är det okej att vara förbannad och vilja att det ska gå ut över folk, vilket det för det mesta i slutändan aldrig gör ändå. Tur att jag har ett stort inre. Idag är det lite mer okej med allt detta än det är andra dagar, men andra dagar fuskar, så det gör ingen skillnad ändå.
Jag kan i vilket fall konstatera att jag har haft en väldigt trevlig kväll, som bara blivit kortkort förstörd när jag inte lyckats förtränga, men det är väl alltid något?

Imorgon får jag sova så länge jag vill, skönt, det har varit alldeles för sällsynt de senaste månaderna. Dagen kommer nog sedan att få spenderas åt att avsluta arbeten och påbörja packning. Därefter har jag något att se fram emot, något som ska bli Bra!

Nu ska jag krypa ner i min stora sköna säng och gräva ner mig i alla kuddar! Godnatt till dig som förtjänar det!

Vingklippt Ängel

Don't cry my baby,
it will all be alright,
the sun will smile upon you,
and the stars will give you light.

You will live in happiness,
surrounded by love,
and forever be protected,
by the God above.

Your life is yours,
and it's meant to be lived,
so don't hold back,
but give all you have to give.

You will know who you are,
and you will know your place,
and if you're ever met by doubt,
I will clear the haze.

So don't cry my baby,
I am always near,
it will all be alright,
you don't have to fear.



Kom och gör mig vacker ikväll





Evanescence – My Immortal

Empty it completely before you start refilling

Idag har varit en bra dag skulle jag vilja påstå, har fått träffa goda vänner och prata av mig och må gott ihop med dem! Imorgon har jag mitt sista prov, underbart! Borde kanske plugga lite till det också... Eller inte? Efter det har jag bara två saker kvar i skolan. Helt otroligt underbart skönt, vilken befrielse när det är klart! Innan morgondagens prov ska jag dock till tandläkaren, får se om de har något nytt att komma med imorgon eller om de bara tänker köra runt med och känna på min käke igen. Nu kan jag i vilket fall säga säkert att den helt klart blivit värre, fastnar ju så fort jag gäspar...

Jag tänkte dela med mig av något lite småfånigt jag lagt märke till hos mig själv, men som jag av någon anledning trivs rätt bra med ändå, kanske tycker jag det är lite sött? Jag har insett att när jag hör en riktigt mysig låt med en sådär urgullig text sitter jag och fantiserar om att det skulle finnas någon därute som tänker på mig när den personen hör texten, för att den känner så för mig som texten beskriver. Det är faktiskt en ganska mysig tanke, tills jag kommer på att det bara är på låtsas såklart. Men varför inte fortsätta låtsas, om jag mår bra av tanken? "So I'll continue to continue to pretend", som Simon & Garfunkel sjunger... =) En vacker dag kanske det kommer stämma!

Och juste, var ju på Zari's idag igen för att prova balklänningen på nytt! Tror ni de gjort ett enda handtag med den? Nej, justdet...

"Eller saknar du någon du en gång trodde du kände?"

Disappear, please just disappear

I let you so close you got the chance to stab me in my heart instead of the back.

Jag hatar mig själv så mycket ibland. Varför? Moa-fokus, Moa-fokus, Moa-fokus! Snäll mot mig själv, jag i första rummet, prio på Moa, snäll mot mig själv, snäll mot Moa, snällast mot mig själv!

Gokväll!

Dagen börjades som sagt på Valla, vi var lika grymma som alltid! Friluftsdagen med cykling däremot blev misslyckad, och jag blev besviken. Hade verkligen sett fram emot en mysig dag med Möckeln runt på cykel, men regn och ruggigt, rått väder ingick inte i de förväntningarna jag hade. Eftersom jag inte har någon lust att bli sjuk nu när det snart händer grejer, och eftersom alla mina kompisar tänkte skolka, tillät jag mig själv att falla för grupptrycket. Jag packade in cykeln i brumbrummen igen och begav mig hemåt. Däremot tog jag mig min egna lilla cykeltur i mitt egna lilla Degerfors istället, mest för min egen skull, dagens motion. Det var skönt. Drog sedan till Karlskoga och Alexander och bjöd honom på kladdkaka på födelsedagen, och min tisdag avslutades efter det hos mina goa grannar som bjudit in mig på middag. Det var supermys, godingar! <3

"I hope to lose myself for good
I hope to find it in the end
Not in me, me in you
It's in you"

Don't stop dreaming when you wake up

Jag hade hoppats att tre träningspass på rad med lite gym efteråt skulle hjälpa för att avreagera mycket av den ilska jag så ofta bär med mig nu för tiden, och som gav upphov till senaste inlägget, men det fungerade inte den här gången. Eller kanske tog det bort ilskan, men ersatte den med smärtan och sorgen jag ännu hellre är utan. Illa. Jag är trött på det nu.
En uppiggande sak denna dag har dock varit det jag fick reda på att pappa sysslat med i hemlighet, jag har plockat fram drömmen igen och den glänser nu tydligare än någonsin, och har nått en helt ny nivå! Det måste bli av, bara måste!
Imorgon startas dagen tidigt på min gamla högstadieskola, usch? Sedan blir det cykel resterande skoldag, och efter skolan ska det bjudas på kladdkaka så ikväll har jag bakat. Tur att jag är grymmast i världen på att baka kladdkaka!

Jag har varit dålig på att göra detta tydligt, men till alla mina vänner, jag uppskattar er något enormt! Tack för allt<3


Look of today, kilklackarna jag fick billigt av Mia dödade mina fötter till hälften. Who cares, shoes are shoes!

En puss till de som förtjänar den! :*

I may be the one livin' my own hell, but I'm not the one in the tomb

Lev då ditt jÄvla liv om du nu måste det, men försvinn i så fall ur mitt! Jag längtar tills jag slipper se dig mer.

Hopp om livet

Jag har haft en välsignad helg, den har varit bra för mig och precis vad jag behövt. Jag har fått vara jag och jag har varit uppskattad, omtyckt och populär, och jag har fått prata av mig och blivit förstådd. Jag har varit barnvakt på mysigaste vis åt mysigaste tjejen, underbart! Jag har haft picknick i Hagaparken i skinande sol och värme ena dagen, och nästa dag springande letat restaurang i ösregn, och jag har grillat ute i gräset härligt ljumma kvällar. Jag har vaknat om nätterna av att ett underbart litet liv krupit nära och velat gosa, leenden mitt i natten, gottgott. Jag har blivit väckt om morgnarna av att samma lilla liv varit vaken och pigg och velat leka "kullagömma" under täcket. Jag har haft underbara människor omkring mig hela helgen. Jag har blivit påfylld och är tacksam. Helger som denna längtar mitt hjärta <3

Min rädsla nu är att ballongen spricker som av ett nålstick istället för att pysa ut sin luft långsamt, nu när jag är tillbaka i verkligheten igen.

Lek i lekparken
Lek i lekparken


Picknick i Hagaparken


GodisThea! <3


Min sockertopp och jag! <3


Hon tycker nog att hon är väldigt smidig, jag håller inte alltid med... ^^,

Själen ska helas i värme

Det belv en väldigt lång, väldigt vaken natt inatt. Många tårar fälldes, många ord utbyttes och mycket frustration utlöstes. Ett värdelöst arbete blev inskickat, men trots alla brister i det kändes det ändå skönt att bli av med det. Ett telefonsamtal fick tårarna att sluta rinna och gjorde natten och den tidiga morgonen bättre än den annars hade varit, och jag är tacksam. Kuddarna tog emot mig ca en timma innan klockradion gick igång, dock vaknade jag inte av den förrän efter 40 minuter. Det blev en eftermiddagstupplur fast en tidig morgon. Så nu är jag trött. Jag tänker sticka härifrån om någon timma och hoppas och tror att det blir bra. Själen ska helas i värme!

Puss till de som tar emot mig, precis så som jag är!

Nomeolvides

Idag har jag invigt min nya urgulliga byxdress och känt mig snygg hela dagen, tacktacktack! Jag insåg imorse när jag gick (sprang) till bussen att sommaren plötsligt är i hastigt antågande, och jag har missat hela våren. Det känns sorgligt, jag älskar våren. Blev i vilket fall varm i hjärtat av att se förgätmigej, nomeolvides, i vägkanterna och på min egen gård <3

Skoldagen bestod av en lektion, som nätt och jämt kan kallas lektion, vi höll ännu en redovisning om vår gambiaresa, den här gången för IVIK. Börjar fundera på om jag ens går i skolan längre, jag har ju inga lektioner... Var iaf och provade min balklänning igen efter skolan, den börjar nu ta den form jag vill att den ska! Ska dit igen på onsdag så efter det får vi se. Jag har även tränat i två härliga timmar idag, tack igen! Dessutom har jag idag varit en väldigt snäll människa som bryr sig, och börjar fundera på om jag borde ångra det. Konstigt och dumt, eller hur? Klart egentligen att jag inte ska ångra det, det vet jag ju. Bara det att jag inte får något alls tillbaka, så då känns det lite värdelöst att vara snäll mot någon om jag är dum mot mig själv i samma drag...

Natten ska spenderas åt att skriva arbeten, en av alla de saker jag blivit så kass på senaste tiden. Jag får trösta mig med att natten även ska spenderas åt att packa! Jag hoppas på helgen, tror den kommer bli bra, och jag vill ha den där härliga känslan igen.

Hoppas er natt blir trevligare än min! Puss och sov gott :*



Dagens outfit. Ursäkta den icke färdigrenoverade hallen, kika in i köket istället, det är fint! =)

Onsdag 19 maj

Idag har varit en något blandad dag, ibland väldigt bra, ibland lite tyngre. Det faktum att det är 19 maj denna dag har varit ganska tungt, men ändå gått bättre än jag väntat mig. Dagen fick i vilket fall en väldigt bra start: sovmorgon, solig promenad innan frukost (härligt!), dusch, göra mig iordning, buss till skolan och en 40 minuters lektion i franska, sista för terminen! Sista för alltid? Den var i vilket fall mysig bestående av ostpicknick, och jag fick ett MVG att lägga på högen, lättnad. Humöret och självkänslan var bra och jag tog därefter bussen till Örebro för att byta ett par örhängen jag köpte utan eftertanke i lördags, men butiken jag köpt dem i fanns tydligen inte inne i stan, så hela resan dit vara bara onödig, för inte hade jag pengar att spendera på något annat heller, så fail. På väg hem fastnade dessutom bussen i någon trafikstockning, jag vaknade och upptäckte att vi stog still, så kom hem bra mycket senare än jag hoppats på, fail igen. Plugg var nästa punkt på schemat, tror ni det gick bra? Nej juste, för jag är så sjukt värdelös på att plugga, så fail igen. Jag lämnade plugget och tog bilen in till Karlskoga, hämtade upp Johan och så gick vi och såg dansföreställning istället, mycket bättre! Däremot sitter jag fast med plugget nu igen, och vet att jag måste bli klar med den här dumma fältrapporten ikväll. Jag tror jag kommer misslyckas. Så önska mig lycka till med mitt misslyckande, för nu ska jag fortsätta jobba på det!

Kram till den som vill ha, om jag får en tillbaka!

Start!

Nu ska jag göra mitt bästa för att sätta igång här, jag har insett att jag nog skulle trivas rätt bra med att blogga just nu. Däremot ser inte bloggen ut riktigt som jag vill än, men det tar jag tag i någon gång när jag orkar istället. Den får vara lite bristande just nu, precis som jag!

Idag har jag spenderat större delen av dagen hemma i min säng. Pappa var gullig och skjutsade hem mig från skolan mitt på dagen när jag inte mådde bra, jag struntade i NP i spanska, det är bättre att jag skriver det en annan dag. Istället fick jag komma hem, slänga av mig kläderna, krypa ner under täcket, slå på en film och äta lite Ben&Jerry-glass. Det mådde jag helt klart bättre av.

Morgondagen består av en lektion, 40 minuter franska, sista i ämnet dessutom! Lektionerna trappar sakta men säkert av nu, och man börjar kunna känna doften av student... Härligt?

I vilket fall, ett första godnatt till folket, hoppas ni får en god natts sömn med söta drömmar!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0